SPEEDVERSLAVING

Hulp bij een speedverslaving

Een speedverslaving is een sterke verslaving die in alle klassen van de bevolking voorkomt. Speed pept op, geeft meer uithoudingsvermogen en vermindert gevoelens van honger en pijn.

Speed, ook wel amfetamine of pep genoemd, wordt vaak gebruikt in het uitgaanscircuit ( op de beruchte “rafe, “techno” of “gabber” feesten) en is een synthetische drug. Ook komt het steeds meer voor dat Xtc-pillen veel speed bevatten. Een speedverslaving kan iemands leven compleet overheersen.
Alles wat waarde heeft in het leven van de speedverslaafde komt op de tweede plaats. De speedverslaafde lijdt een geïsoleerd bestaan en neemt steeds minder deel aan sociale activiteiten. Voor omstanders van een speedverslaafde is het zeer moeilijk te omvatten waarom hun dierbare steeds meer veranderd. Mensen die speed gebruiken, voelen zich wakker en over energiek. De feestgangers in discotheken gebruiken het opdat zij uren achter elkaar kunnen dansen ( in de rafe scene ook wel “hakken” genoemd. zonder ook maar een seconde moe te worden. Dit alles met hevige hartkloppingen als gevolg( lees drugverslaving). Sommigen worden er ook wel agressief van. Nadeel is dat bij thuiskomst de speedgebruiker niet kan slapen en rusteloos is, men wordt depressief, erg snel geïrriteerd en soms zelfs paranoïde.

Herken je wat hierboven staat omschreven en wil je hulp?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dat kan telefonisch of vul ons contactformulier in. Wij gaan zeer vertrouwelijk met gegevens om.

Doorbreek de keten vandaag nog en kom in actie door jezelf te helpen. Je bent niet alleen!

Geen wachttijd voor een intake afspraak

Meld je hier aan OF BEL 020-4500112
Call Now Button