Programma Verslaafd! op RTL4

Verslaafd! RTL4

Dinsdagavond weer een aflevering van het mooie programma Verslaafd op RTL4. Het Realityprogramma waarin de helpende hand wordt geboden aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden. 

Bekijk hier de afleveringen van Verslaafd! terug.
In de herfst van 2019 komt Verslaafd! weer op tv.

Heb jij een verslavingsprobleem? Dan herken je dit ongetwijfeld; Stiekem gebruiken, niet scherp zijn, een kort lontje hebben, vroeg beginnen, je handen trillen, zwarte gaten in je herinnering, teleurstelling en boosheid van je geliefden. En nog wel 100 andere vervelende situaties die verslaving aan middelen veroorzaken. Maar ook spijt, want dat heb je. Je had jezelf en jouw naasten immers beloofd te minderen. Voor de zoveelste keer.

Een verslaving kan erfelijk zijn, maar kan ook ontstaan onder druk van de omgeving of door bepaalde gebeurtenissen. Er zijn veel verschillende soorten van verslaving.

Is het nu echt genoeg geweest, ben je er klaar mee? Wil je echt de middelen laten staan; afkicken van je verslaving? Een nieuw leven beginnen, je bent bij ons aan het juiste adres!

Hulp bij verslaving

Net als in het programma Verslaafd RTL4 biedt Geduld Interventies GGZ hulp aan mensen met een verslaving. Kom niet op TV maar neem contact op. Geduld Interventies helpt mensen met een verslaving weer een leven op te bouwen en mee te doen in de maatschappij. Dat zal niet zonder slag of stoot gaan.

Het erkennen dat je verslaafd bent is een belangrijke stap in het proces. Vervolgens gaan we samen met jou en je familie een traject in waarbij je intensieve begeleiding krijgt om af te kicken. Je zal een interne therapie van circa 6 weken volgen in een afkickkliniek. De therapie bestaat uit meerdere groepssessies per dag en bijna dagelijkse individuele therapie.

Nazorg duurt minimaal 12 weken. Dan werk je aan je herstel terwijl je gewoon weer thuis woont of in een zogenaamd “safehouse” verblijft. Nazorg bestaat uit individuele gesprekken en wekelijkse groepssessies. Onderwerpen die tijdens de groepssessies in je nazorgtraject aan bod komen zijn onder andere: sociale contacten, werk en/of studie, financiën, emoties en relaties

Wij vinden het van groot belang om ook je directe naasten te betrekken bij de behandeling. Zij hebben vaak veel vragen over verslaving en de werking hiervan.

Familie ondersteuning tijdens de behandeling van verslaving

Tijdens familieavonden en individuele gesprekken helpen we familie, partners of vrienden om o.a. de verslaving en de effecten hiervan beter te begrijpen. Deze therapie heeft als doel het ondersteunen in het doorbreken van ongezonde patronen en het creëren van gezonde relaties.

Onze behandelingen zijn heel intensief, persoonlijk, op maat en daardoor zeer effectief. Het terugval percentage blijft hierdoor laag. De zorgverzekering vergoedt onze behandelingen!

Sterke punten van Geduld Interventies GGZ:

  • Geen tot zéér korte wachttijden. Snel een afspraak!
  • Persoonlijk advies van Jim Geduld en zijn medisch team
  • Samenwerkingsverband met vaste klinieken
  • Kleinschalig en op maat
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Lage drop-out
  • Intensieve (na)begeleiding voor verslaafde & familie/naasten

Afkicken van een verslaving

Ieder mens is anders en ieder mens zal op een andere manier aan zijn of haar herstel moeten werken, maar de belangrijkste boodschap is: Behandeling werkt. Wij helpen je van je verslaving af! Zet vandaag nog de 1e stap! Neem contact op of voor advies of meld je aan. Er zijn geen wachttijden voor opname in onze kliniek.

Bel: 020 – 45 00 112 of vraag om informatie via ons contactformulier.

Nieuws

Wij helpen!

Ook jij kan in herstel

Vorige
4delige serie Tygo in de GHB
Volgende
Verslaafd en moeder