ONZE MISSIE & VISIE

Onze Missie
Mede omdat oprichter Jim Geduld™ zelf ervaringsdeskundige is weten wij als geen ander dat het reguliere “ pappen en nathouden “ niet effectief & duurzaam werkt.
Wij staan voor een persoonlijke, grondige en betrokken aanpak van begin tot eind waarbij ook de direct betrokkenen, de familie, de juiste begeleiding en systeem therapie krijgt welke vaak broodnodig is om al die oude ingewortelde patronen te doorbreken en duurzaamheid van herstel een serieuze kans te geven.

Onze Visie

Wij geloven dat verslaving een ziekte is, een chronische- , progressieve- doch behandelbare aandoening van de hersenen die met succes kan worden behandeld. Ook uit eigen ervaring en de ruime ervaring van onze collega’s  van Villa Ramadas in Portugal waarmee we een vast samenwerkingsverband hebben, weten wij dat lange termijn herstel zeker haalbaar is.

Mensen komen bij ons om behandeld te worden omdat ze ziek zijn en niet omdat ze zwak of slecht zijn of zoals sommige mensen denken “geen wilskracht hebben”.

Verslaving wordt ook gezien als een hersenziekte met ook fysieke, mentale, multi-psycho – dimensionale stoornissen.

Verslaving is dan ook een psychosociale stoornis. Dat houdt in dat verslaving niet alleen impact heeft op het leven van de patiënt, maar ook op de directe omgeving zoals bijvoorbeeld gezins- en familieleden. Bij Geduld Interventies GGZ hebben we daarom naast het traject voor de patiënten ook een parallel lopend zorgtraject voor het systeem, waarbij de mogelijkheid wordt geboden om tevens in therapie te gaan. Dit gebeurt zowel los van de patiënt als in gecombineerde vorm: Familietherapie.

“Niet alleen die rotte appel wordt uit de mand verwijderd om “geschoond” te worden, ook de rest van de appels, ”zijn familie”, is inmiddels ook aangetast…. Zij hebben niet gevraagd om “besmet” te worden met de ziekte van die appel, zij verdienen dus ook professionele hulp en begeleiding om hiervan geschoond te kunnen worden ! ”

Daarom is Geduld Interventies GGZ de specialist in verslavingszorg. Wij richten ons op het voorkomen en behandelen van diverse verslavingen met de daarbij onderliggende psychische problematiek. Onze multidisciplinaire manier van zorg zal resulteren in een liefdevolle en duurzame verbetering van de kwaliteit van het leven voor het gehele systeem !

Geen wachttijd voor een intake afspraak

Meld je hier aan OF BEL 020-4500112
Call Now Button