Online behandeling verslaving

Jim Geduld eHealth

Vanuit je eigen huis je verslaving aanpakken met een intensief behandeltraject, dat kan nu bij Geduld Interventies.

Wij bieden een speciaal behandeltraject waarbij je via beeldbellen intensief aan de slag gaat met je herstel volgens het 12 stappen Minnesota-model. Dit is een uitstekend alternatief voor als je geen klinische behandeling nodig hebt maar ambulant geholpen wilt worden.

GEEN wachttijden
Effectief en persoonlijk
Behandeling wordt vergoed

Hoe werkt eHealth?

3x per week: individuele en groepssessies onder deskundige begeleiding van ervaringsdeskundigen, psychologen en verslavingsartsen. Samen met jou werken we keihard aan je herstel en daarvoor gebruiken we onze unieke evidence based behandeling, die onder andere bestaat uit: cognitieve gedragstherapie, motiverende gespreksvoering, ACT, psycho-educatie en EMDR.

Door de dagelijkse structuur, het contact met je groepsgenoten en de betrokken begeleiding van het behandelteam van Geduld Interventies bieden wij een uitstekende basis voor het aanpakken van je verslaving vanuit je eigen huis!

Hoe gaan wij jou helpen?

1) Bel ons op 020 - 45 00 112 of vul het formulier hieronder in.

2) Het eerste gesprek zal telefonisch plaatsvinden, waarna de intake procedure snel kan worden opgestart. We hebben GEEN wachttijden, je kan vrijwel direct beginnen!

3) Daarna wordt een eHealth programma voor jou op maat gemaakt en start zéér snel jouw behandeling voor verslaving. Je zult o.a. deelnemen aan individuele 1 op 1 gesprekken en groepssessies.

Je kunt gebruik maken van jouw smartphone, tablet, laptop of computer.

Ja, ik wil van mijn verslaving af en meld mij aan ✓

  • Aan welke middelen of gedragingen ben jij verslaafd?
  • Verwerking van jouw hulpvraag

    BELANGRIJK:
    Helaas kunnen wij door omstandigheden jouw hulpvraag niet meer zelf in behandeling nemen. Wij zullen jouw hulpvraag doorzetten naar één van onze zorgcollega’s.

    Door dit formulier in te vullen en te verzenden, ga jij hiermee akkoord.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit zeggen cliënten van Geduld Interventies over ons intensieve behandeltraject:

"Zeer goede adequate en vriendelijke hulpverlening en vooral mensen die echt weten waar ze over praten."

"Dankzij de hulp die ik heb gekregen van Geduld Interventies sta ik weer vol in het leven."

"Voor mijn gevoel en ervaring ben ik serieus behandeld en is er vrij snel gehandeld waardoor ik me zeer zeker gehoord voelde. Ik heb nog ups en downs maar dat is mijn proces. Ik wil wel nog iedereen eens een keer bedanken en Geduld Interventies is zeker een aanrader!"

Behandeling verslaving

Elk mens is anders en elke verslaving is anders. Als jij wilt stoppen, helpen wij jou! Ook nu in deze Corona-crisis sta je er niet alleen voor.

Zéér korte wachttijden

Je kunt vrijwel direct jouw behandeling volgen na de eerste telefonische intake. Wij stellen voor jou een behandeling op maat samen. Je volgt jouw behandeling online.

Nazorg

Eenmaal 'clean' is het van belang dat je in herstel blijft en niet terugvalt. Zodra je klaar bent met jouw behandeling, kunnen verleidingen op de loer liggen. Tijdens jouw behandeling wordt je hier goed op voorbereid maar een goede nazorgtraject zorgt voor de grootste slagingspercentage. Wij bieden je die nazorg.

Zelfhulpgroepen

Wij kennen hele goede zelfhulpgroepen waar je samen met goede support en 'sponsors' zelfstandig in herstel kunt blijven. De hulp en de middelen zijn er, dus maak hier dan ook gebruik van. In tijden dat het even moeilijk gaat, kun je altijd op hun hulp rekenen. Een fijn en veilig gevoel.

Wij helpen je afkicken!

Wil jij stoppen met drank of drugs of is een naaste verslaafd? Wij helpen. Onze zorg wordt vergoed!  Bel: 020 - 45 00 112 of vraag direct hulp via de intakeformulier

Belangrijk bericht!

Helaas kunnen wij door omstandigheden jouw hulpvraag niet meer zelf in behandeling nemen.

Wij zullen jouw hulpvraag doorzetten naar één van onze zorgcollega’s.

Zij zullen op zeer korte termijn contact met jou opnemen wanneer je onze voicemail inspreekt of een formulier op de website invult.