Online behandeling verslaving

Vanwege de uitbraak van het wereldwijde Corona-virus voeren wij nu, tot nader bericht van onze overheid/RIVM, ALLE behandelingen voor verslaving online uit. Deze vorm van behandelen, ook wel bekend onder “EHealth” , houdt onder andere in dat alle behandelingen via beeldbellen zullen plaatsvinden. Hiervoor dien je in bezit te zijn van een goedwerkende laptop, tablet, Android en/of IPhone of een PC met Webcam.

De veiligheid en gezondheid van jou, jouw dierbaren en ons medisch specialistisch team heeft onze hoogste prioriteit. Daarom bieden wij nu alle behandelingen online aan. Ons medisch specialistisch team bestaande uit; psychiater, psychologen, KNMG verslavingsartsen en ervaringsdeskundige counselors zijn geïnstalleerd en klaar om jou te helpen!

Het eerste gesprek zal telefonisch plaatsvinden, waarna de intake procedure snel kan worden opgestart. Daarna wordt een EHealth programma voor jou op maat gemaakt en start zeer snel jouw behandeling voor verslaving. Je zult onder andere deelnemen aan individuele 1 op 1 gesprekken en groepssessies.

Wij helpen je afkicken

Wil jij stoppen met drank, drugs of medicatie? Wij helpen. Onze zorg wordt vergoed!
Bel: 020 - 45 00 112 of vul het aanvraag formulier in, onderaan de pagina.

Behandeling verslaving

Elk mens is anders en elke verslaving is anders. Als jij wilt stoppen, helpen wij jou! Ook nu in deze Corona-crisis sta je er niet alleen voor.

Zéér korte wachttijden

Je kunt vrijwel direct jouw behandeling volgen na de eerste telefonische intake. Wij stellen voor jou een behandeling op maat samen. Je volgt jouw behandeling online.

Nazorg

Eenmaal 'clean' is het van belang dat je in herstel blijft en niet terugvalt. Zodra je klaar bent met jouw behandeling, kunnen verleidingen op de loer liggen. Tijdens jouw behandeling wordt je hier goed op voorbereid maar een goede nazorgtraject zorgt voor de grootste slagingspercentage. Wij bieden je die nazorg.

Zelfhulpgroepen

Wij kennen hele goede zelfhulpgroepen waar je samen met goede support en 'sponsors' zelfstandig in herstel kunt blijven. De hulp en de middelen zijn er, dus maak hier dan ook gebruik van. In tijden dat het even moeilijk gaat, kun je altijd op hun hulp rekenen. Een fijn en veilig gevoel.

Meld je nu aan

  • Aan welke middelen of gedragingen ben jij verslaafd?
  • Anti-Spam controle

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.