NAZORG

Direct na de afronding van je ambulante of klinische behandeling start je nazorg traject. Dit is een belangrijke periode waarin je de reeds opgedane kennis gaat toepassen in de praktijk. Je kunt voor de duur van 3 maanden blijven rekenen op ondersteuning van Geduld Interventies GGZ.

Nazorg duurt ongeveer 12 weken. Dan werk je aan je herstel terwijl je gewoon weer thuis woont of in een zogenaamd safehouse verblijft. Nazorg bestaat uit individuele gesprekken en wekelijkse groepssessies. Onderwerpen die tijdens de groepssessies in je nazorgtraject aan bod komen zijn onder andere: sociale contacten, werk en/of studie, financiën, emoties en relaties

Wij vinden het van groot belang om ook je directe naasten te betrekken bij de behandeling. Zij hebben vaak veel vragen over verslaving en de werking hiervan.

Tijdens familieavonden en individuele gesprekken helpen we familie, partners of vrienden om o.a. de verslaving en de effecten hiervan beter te begrijpen. Deze therapie heeft als doel het ondersteunen in het doorbreken van ongezonde patronen en het creëren van gezonde relaties.

Waarom kiezen voor Geduld Interventies GGZ:

  • Korte wachttijden. Snel een afspraak
  • Persoonlijk advies van Jim Geduld en zijn medisch team
  • Vaste samenwerking met afkickkliniek in Portugal
  • Kleinschalig en op maat
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Lage drop-out
  • Intensieve (na)begeleiding voor verslaafde & familie/naasten

Ieder mens is anders en ieder mens zal op een andere manier aan zijn of haar herstel moeten werken, maar de belangrijkste boodschap is: Behandeling werkt. Geduld interventies GGZ hecht veel waarde aan de nazorg en stelt als doel het optimaal begeleiden en ondersteunen van cliënten en hun naaste om terugval tot een minimum te beperken

Neem contact met ons op voor advies of meer info

Geen wachttijd voor een intake afspraak

Meld je hier aan OF BEL 020-4500112
Call Now Button