Najib Amhali gaat met de billen bloot: ‘Die ellende is een ding in mijn leven’

Najib Amhali, over zijn verslaving

Najib stapte op 14 juni precies 2 jaar geleden bij ons binnen en sindsdien is hij in herstel van zijn verslaving. Openhartig vertelt Najib Amhali over zijn leven en zijn verslaving in zijn nieuwe biografie.

Najib vertelt: “Ik heb onder mijn huis nog een studio waar ik werk en kan drummen. Voor me stond dan een laptop waar ik online roulette speelde, daarnaast lag een lijntje coke en hier, rechts onder de tafel, stond een fles wodka. Zo was ik bezig, de hele nacht.”

De cabaretier neemt een trekje van zijn sigaret (‘Met koffie mijn enige verslaving nu’) en schudt het hoofd. “Pakte ik wéér mijn random reader van de bank. Wéér duizend euro. Of kwam mijn vrouw kwam binnen. ‘Wat ben jij aan het doen?’ Ik alles verstoppen. Ach man, als ik daar nu aan terugdenk… Dat is toch geen leven?”

Je kan zijn boek (of ebook) bestellen op Bol.com: https://www.bol.com/nl/p/najib/9200000131565657/

Onlangs was Najib in een uitzending van Beau op RTL4 te gast. Hier vertelt hij over zijn verslaving tot het punt dat hij bij ons, Geduld Interventies, in behandeling ging en wat zijn motivatie was clean te worden.

Kijk hier de uitzending terug

Lees het artikel in de AD hier.

Nieuws Verslaafden aan het woord

Wij helpen!

Ook jij kan in herstel

Vorige
Gordon
Volgende
Op Pinkster maandag zijn wij gesloten