Kosten interventie bij verslaving

Wat zijn de kosten van een interventie. Wat is het uurtarief van Jim Geduld? Op deze pagina zetten we uiteen waar je rekening mee moet houden. Een interventie van Jim Geduld wordt niet vergoed door de zorgverzekering en zal dus voor rekening van de aanvrager van de interventie komen.

Lees hier meer over hoe een interventie in zijn werk gaat

Informatief gesprek
Een interventie begint altijd met een informatief gesprek van ongeveer 90 min bij ons op kantoor. In dit gesprek wordt duidelijk of een interventie gewenst is en kans van slagen zal hebben. Een interventie is geslaagd wanneer de verslaafde inziet wat de gevolgen van zijn/haar verslaving is en hulp accepteert door in behandeling te gaan.

De kosten van een informatief gesprek zijn € 500,- . Deze worden in mindering gebracht nadat de interventie heeft plaats gevonden.

Kosten Interventie
Er zijn vooraf geen vastgestelde kosten voor een interventie omdat elke interventie persoonlijk is en op maat. Soms is een laatste duwtje genoeg om iemand overtuigd te krijgen. Maar er zijn ook interventies bekend waar veel langer de tijd nodig is. Uit ervaring weten we dat een geslaagde interventie tussen de 30 en 60 uur ligt.

Een Interventie van Jim Geduld kent 3 soorten tarieven:  het Basic, Normaal en Plus tarief.

Het Basic tarief
Het Basic tarief is € 75,-  per uur. Dit tarief wordt berekend als Jim Geduld onderweg is.  Het reistarief start vanaf het kantoor van Geduld Interventies in Amsterdam. Er zal vanaf Amsterdam een gemiddelde reistijd per auto berekend worden.

Het Normaal tarief
Het Normaal tarief is € 125,- per uur. Dit tarief wordt berekend bij de voorbereiding, de bespreking met de familie én de interventie zelf.  Zie ook stap 1, 2 en stap 3.

Het Plus tarief
Het Plus tarief is € 150,- per uur. Dit tarief wordt uitsluitend berekend bij calamiteiten in het weekend en in de avonduren.

Korting
Wij geven 10% korting op het bedrag van de interventie als de verslaafde het hele traject inclusief de behandeling in Portugal met succes afrondt. Vraag naar de voorwaarden

Klik hier voor meer info over hoe een interventie in zijn werk gaat

Vul ons contactformulier in voor meer info of om een afspraak te maken voor een informatief gesprek

Geen wachttijd voor een intake afspraak

Meld je hier aan OF BEL 020-4500112
Call Now Button