Hulp bij verslaving

Geduld Interventies GGZ biedt direct hulp bij verslaving

Hoe een verslaving wordt behandeld is afhankelijk van de ernst en de duur van de verslaving. Geduld Interventies biedt hulp aan mensen die het niet alleen kunnen.  Ieder mens is anders en ieder mens zal op een andere manier aan zijn of haar herstel moeten werken, maar de belangrijkste boodschap is: behandeling werkt.  Alcohol, drugs, medicijnen, gokken, gamen, eten, seks? Wij helpen je van jouw verslaving af!

Kosten?
Voor de zorg van Geduld Interventies GGZ ben je wettelijk verzekerd via de verplichte Basisverzekering (let op: het eigen risico kan belast worden door de zorgverzekeraar). De behandeling wordt volledig vergoed. Ticket, borg en zakgeld zijn voor eigen rekening.

Sterke punten van Geduld Interventies GGZ:

  • Cliënten waarderen onze behandeling met een 8.7
  • Korte wachttijden. Snel een afspraak
  • Persoonlijk advies van Jim Geduld en zijn medisch team
  • Vaste samenwerking met kliniek in het buitenland
  • Kleinschalig en op maat
  • 100% vergoeding zorgverzekering
  • Lage drop-out
  • Intensieve nazorg

Wij geloven dat verslaving een ziekte is, een chronische- , progressieve- aandoening van de hersenen, die met succes kan worden behandeld. Drugsverslaving komt voor in alle lagen van de bevolking. Uit eigen ervaring en de ruim 40 jaar ervaring van onze collega’s in de klinieken in het buitenland weten wij dat lange termijn herstel zeker haalbaar is.

Een verslaving kan erfelijk zijn, maar kan ook ontstaan onder druk van de omgeving of door bepaalde gebeurtenissen. Er zijn veel verschillende soorten van verslaving.

Geduld Interventies biedt hulp bij verslaving. Wij staan voor een persoonlijke en effectieve aanpak van begin tot eind waarbij ook de direct betrokkenen, de familie, de juiste begeleiding krijgt welke vaak broodnodig is om al die oude ingewortelde patronen te doorbreken en duurzaamheid van herstel een serieuze kans te geven.

Onze behandelingen zijn heel intensief, persoonlijk en daardoor zeer effectief. Het terugval percentage blijft hierdoor beperkt. De zorgverzekering vergoedt onze behandelingen

Ben je zelf verslaafd of ben je familie/naasten van een verslaafde? Zet vandaag nog de 1e stap! Neem contact op of voor advies of meld je aan. Er zijn korte wachttijden voor opname in onze kliniek. Bel: +31 (0)20 4500112 of stuur ons een bericht met onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact op

Geduld Interventies biedt hulp bij verslaving.

Geen wachttijd voor een intake afspraak

Meld je hier aan OF BEL 020-4500112
Call Now Button