Hulp bij drugsverslaving

   Geen wachttijden
   Jim Geduld ervaringsdeskundige
   Zorgverzekering vergoed
   Kliniek in Engeland

Geduld Interventies biedt direct hulp bij drugsverslaving

Hoe een drugsverslaving wordt behandeld is afhankelijk van de ernst en de duur van de verslaving. Geduld Interventies biedt hulp aan mensen die het niet alleen kunnen.  Ieder mens is anders en ieder mens zal op een andere manier aan zijn of haar herstel moeten werken, maar de belangrijkste boodschap is: Behandeling werkt.  Alcohol, drugs, medicijnen, gokken, gamen, eten, seks? Wij helpen je van jouw verslaving af!

Sterke punten van Geduld Interventies GGZ:

  • Géén wachttijden. Snel een afspraak
  • Persoonlijk advies van Jim Geduld en zijn medisch team
  • Eigen kliniek in Engeland Broadway Lodge
  • Kleinschalig en op maat
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Lage drop-out
  • Intensieve (na)begeleiding voor verslaafde & familie/naasten

Wij geloven dat drugsverslaving een ziekte is, een chronische- , progressieve- aandoening van de hersenen, die met succes kan worden behandeld. Drugsverslaving komt voor in alle lagen van de bevolking. Uit eigen ervaring en de ruim 40 jaar ervaring van onze Engelse collega’s van onze kliniek Broadway Lodge weten wij dat lange termijn herstel zeker haalbaar is.

Een drugsverslaving kan erfelijk zijn, maar kan ook ontstaan onder druk van de omgeving of door bepaalde gebeurtenissen. Er zijn veel verschillende soorten van verslaving.

Hulp drugsverslaving
Geduld Interventies biedt hulp bij drugsverslaving. Wij staan voor een persoonlijke en effectieve aanpak van begin tot eind waarbij ook de direct betrokkenen, de familie, de juiste begeleiding krijgt welke vaak broodnodig is om al die oude ingewortelde patronen te doorbreken en duurzaamheid van herstel een serieuze kans te geven.

Onze behandelingen in Broadway Lodge zijn heel intensief, persoonlijk en daardoor zeer effectief. Het terugval percentage blijft hierdoor laag. De zorgverzekering vergoedt onze behandelingen

Ben je zelf verslaafd of ben je familie/naasten van een verslaafde? Zet vandaag nog de 1e stap! Neem contact op of voor advies of meld je aan. Er zijn geen wachttijden voor opname in onze kliniek.

Direct een intakegesprek of opname regelen?

Neem contact met ons op OF BEL 020-4500112