GZ Psycholoog

Ben jij onze nieuwe GZ-Psycholoog? Min 16-24 uur per week

Geduld Interventies GGZ is een specialistische GGZ-instelling met een specifieke deskundigheid in het behandelen van bijna alle voorkomende vormen van verslavingen en de onderliggende psychische problematiek. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam Noord waar onze ambulante behandelingen en nazorg plaats vindt, in onze partnerkliniek in Engeland vinden de klinische behandelingen plaats. Met name de onderliggende problematiek wordt bij veel instellingen onderschat en wordt bij Geduld Interventies GGZ juist zeer intensief behandeld zodat de behoefte aan “ vluchten” verdwijnt. Geduld Interventies bereikt dit door : De patiënt echt centraal  stellen, familie/naasten erbij betrekken, persoonlijke aanpak, als één team te werken met één gezamenlijk doel, samenwerking met andere GGZ instellingen. Informeel en gericht op herstel en op samenwerken.

Verantwoordelijkheden:

Het spreken, diagnosticeren en indiceren van cliënten, opstellen van behandelplannen en het uitvoeren van behandelingen, input geven aan verdere professionaliteitsbevordering;, actieve deelname aan collegiale overleggen. Wekelijks ( 2 daags) diagnostiek ook in onze Engelse partnerkliniek.

 

Functie eisen vacature GZ-psycholoog:

BIG-registratie als GZ-psycholoog, een ondernemersgeest en een passie voor zorg, je bent gedreven en resultaatgericht, ervaring en affiniteit met verslavingszorg, je kan goed overzicht houden en bent sterk in verslaglegging, bent begaan met en betrokken bij de cliënten, je bent open en flexibel, je hebt lef en een positieve instelling. Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Wij bieden:

Wij bieden een afwisselende en dynamische functie in een sfeervol team met enthousiaste en bevlogen collega’s. Het gaat om een veelzijdige en verantwoordelijke uitdaging binnen een informele en servicegerichte omgeving. Wij bieden een prima salaris conform GGZ CAO en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een regeling (OV)-woon-werkverkeer die meer biedt dan de CAO en bij 2 daags verblijf in UK, betaald verblijf en eigen vervoer. Voldoe jij aan onze functie-eisen, ben je flexibel en per direct beschikbaar, reageer dan zo snel mogelijk.

Contact informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@geduldinterventies.nl.  Of bel ons en vraag naar Jim of Michel : 020-450 0112

Geen wachttijd voor een intake afspraak

Meld je hier aan OF BEL 020-4500112
Call Now Button