Gordon

Gordon Shownieuws

Gordon was gister (maandag 6 juli 2020) 52 jaar oud geworden. En exact een jaar geleden besloot Gordon te stoppen met drank en drugs. Hij vertrok naar een kliniek in Zuid-Afrika om zijn verslaving aan te pakken.

Vanavond om 22:55 (dinsdag 7 juli) is Gordon te zien in een exclusief interview in een Shownieuws special. Gordon zal vertellen over zijn afgelopen jaar, delen hoe het voor hem was af te kicken en hoopt zo ook anderen te motiveren en te inspireren.

Wij zijn erg benieuwd naar zijn exclusieve interview en verwachten een openhartig gesprek.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Morgenavond geef ik een eenmalig en exclusief interview over het afgelopen jaar. In de late shownieuws uitzending een hele special met unieke beelden vanuit de kliniek waar ik heb gezeten. Ik geef dit aan Dyantha Brooks een nieuw talent die mij nog niet kende en waar ik een groot talent in zie! Morgen is het ook een jaar geleden dat ik besloot te stoppen met drugs en alcohol en vertel ik hoe dit voor mij is geweest. Ook nu weer om andere te motiveren en inspireren. Mijn verjaardag vier ik dit jaar niet, er is geen reden tot feest als je mensen hebt moeten ontslaan en als je vrienden wegvallen om je heen. Maar toch zal ik het leven blijven vieren op een beter moment en als voorbeeld voor iedereen die er soms doorheen zit dat je gewoon door moet gaan ook al ben je gevallen, opstaan vanuit je innerlijke kracht en weten dat het beter wordt! Elke dag is er een, carpe diem!! #eenjaar #morgenavond #trots #inherstel #dyanthabrooks #sbs6 #shownieuwssbs6 #inspiratie #verjaardag #52#remyonline

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Nieuws

Wij helpen!

Ook jij kan in herstel

Vorige
Wat kunnen wij voor je betekenen bij de ziekte van verslaving?
Volgende
Najib Amhali gaat met de billen bloot: ‘Die ellende is een ding in mijn leven’

Belangrijk bericht!

Helaas kunnen wij door omstandigheden jouw hulpvraag niet meer zelf in behandeling nemen.

Wij zullen jouw hulpvraag doorzetten naar één van onze zorgcollega’s.

Zij zullen op zeer korte termijn contact met jou opnemen wanneer je onze voicemail inspreekt of een formulier op de website invult.