Welke behandeling is voor mijn verslaving het beste?

Wij bieden 3 soorten behandelingen aan:

Deeltijd, oftewel ambulant

Je verblijft gewoon thuis maar komt op afspraak voor de individuele 1 op 1 gesprekken met jouw behandelaar en neemt deel aan groepsgesprekken. Deze behandelingen vinden vaak plaats op onze locatie in Amsterdam. Wij bieden een lichte en een intensieve traject. Tijdens je eerste intakegesprek zullen wij de beste behandeling voor jou met je bespreken.
Lees meer over onze ambulante behandeling.

eHealth

Je volgt jouw behandeling digitaal, via videobellen. Dit kan met je computer, tablet of smartphone. Je voert 1 op 1 gesprekken met jouw behandelaar en kan ook aan groepsgesprekken deelnemen waarbij iedereen online inlogt.
Lees meer over onze eHealth behandeling.

Klinische opname

Je volgt een intensieve behandeling van een aantal weken in onze kliniek in Portugal.
Lees meer over onze klinische behandeling.

Welke behandeling voor jou het beste is, hangt af van verschillende factoren. De type verslaving, de ernst van de verslaving, jouw persoonlijke situatie, etc… Na jouw eerste intakegesprek zullen wij een behandelplan samenstellen met ons advies. Er is dus op voorhand niet te zeggen welke behandeling voor jou het beste is. Als je vragen hebt, kun je ons altijd bellen!

Let op!
Vanwege de uitbraak van het wereldwijde Corona-virus voeren wij nu, tot nader bericht van onze overheid/RIVM, ALLE behandelingen voor verslaving online uit. Deze vorm van behandelen, ook wel bekend onder “eHealth” , houdt onder andere in dat alle behandelingen via beeldbellen zullen plaatsvinden.
Lees hier meer over.

Bel of e-mail ons voor hulp bij verslaving:
020 – 45 00 112
info@geduldinterventies.nl

GEEN wachttijden
Persoonlijk & effectief
Uitstekende nazorg
Familie begeleiding
Wij gaan jou helpen!