Ervaringen

Rachel

Ik ben Geduld interventies vreselijk dankbaar!
8 weken geleden had ik geen leven meer.
Na een snelle intake met dank aan Jim zat ik in een noodtime in Engeland , wat voorgoed mijn leven heb veranderd!

Wat een bijzondere plek Broadway lodge één en al liefde
Ik ben afgelopen Donderdag teruggekomen , en werd met open armen ontvangen op de aftercare , waar ik nu nog de zorg en hulp krijg die ik nodig heb!
Ik ben dankbaar en ik kan weer lachen!
Broadway lodge en Geduld interventies bedankt van mij krijgen jullie een dikke 10!

Rachel

Mar

Vooraf had ik graag meer info ontvangen m.b.t. wat mij te wachten stond in Broadway lodge.
Zeer bewogen counselers en heeft mijn leven compleet verandert. Voel me herboren!

Mar

Suzy

Omdat ik mijn leven niet meer onder controle had en het leven niet meer zag zitten heb ik hulp gezocht bij Wij zijn Broer in Alkmaar, na 10 minuten praten werd Jim gebeld waar ik bij zat en een dag later zat ik bij Jim voor een intake gesprek. 2 weken later vloog ik naar Engeland voor een 7 weekse behandeling in Broadway Lodge. Uiteindelijk is dit een behandeling van 10 weken geworden en het is het beste wat mij ooit is overkomen.. Jim en zijn team hebben zeer snel en goed gehandeld.. De behandeling in Engeland is zwaar, maar zeer effectief en nodig… Je leert er zoveel over jezelf en de counselors zijn allemaal ervaringsdeskundigen, dus weten ook echt waar ze het over hebben.. Je gaat er door diepe dalen, maar er is ook zeker ruimte voor lol maken… Het regime is strikt en de regels streng, maar alles heeft een reden.. Van de Therapeutic Duty’s tot verveling en alles wat er tussen zit… Voor mij een levens veranderende ervaring met heel veel dankbaarheid en weer zin in het leven.. Dankbaar dat ik de kans gekregen heb om in Broadway Lodge te werken aan mezelf en de strijd aan te gaan met de ziekte verslaving en dankbaar voor het team van geduld interventies, voor wat ze voor me gedaan hebben en nog steeds doen nu ik terug ben en in de nazorg zit…

What doesn’t kill you makes you stronger…..

Pascal

Broadway Lodge ook wel de Mirracle mension genoemd. Ik ben hier met open gevoel naar toe gegaan, geef jezelf over aan het programma en je komt er als een ander mens vandaan. Het voltallige personeel is heel behulpzaam van de kok to de schoonmakers en van de nurses tot de Counselor, iedereen is er voor je om je te helpen. Als je het programma werkt dan werkt het programma ook voor jou en zijn de 7 weken zo voorbij.

Ik heb er vele vrienden aan over gehouden en ben tot op vandaag nuchter en leid een clean leven. Ook zijn er accu punctuur en Reiki, heel spiratueel maar ik heb er zeker baat bij gehad. Wil jij dit ook, een ander leven zonder middelen het kan, ga naar Broadway Lodge het heeft mijn leven voorgoed veranderd.

Robert

Na lange tijd in gebruik te zijn geweest kwam ik via internet bij Geduld Interventie GGZ. Direct werd er een intake ingepland en binnen een week zat ik in Broadway Lodge. Daar werd ik met open armen ontvangen en voelde me ook direct thuis. Ik heb me doelen gezet en door hulp van het professionele counseling team hebben ze me door deze intensieve behandeling geloosd waardoor ik me doelen heb bereikt.

Roupen

Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen om hulp te zoeken bij Geduld Interventies en Broadway Lodge.
Alleen redde ik het het niet meer, Jim en zijn team hebben mij meteen onder hun vleugel genomen wat een heel vertrouwd en zeker gevoel gaf en nog steeds geeft.

Een hele andere aanpak dan andere interventiebureaus,wat bij mij na 3 klinieken het kwartje eindelijk liet vallen.

Ik heb mijn leven terug dank zei dit geweldige team.

Dank