ALGEMEEN

De teksten op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Geduld Interventies is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

GEEN MEDISCH ADVIES

Geduld Interventies is niet aansprakelijk voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling bij een arts.

EXTERNE LINKS

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan Geduld Interventies worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Geduld Interventies heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten/diensten.

COPYRIGHT

De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik door de bezoeker. De overname van gegevens met als doel het aanleggen van een adressenbestand is niet toegestaan. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de op deze website beschikbaar gestelde informatie aan derden is uitsluitend toegestaan na toestemming van Geduld Interventies.

WEBSITE

Als een webpagina, plaatje of e-mail adres het niet doet, dan stellen we dat op prijs dat je dit doorgeeft aan ons (info@geduldinterventies.nl). Ook voor andere technische problemen kun je dit e-mailadres gebruiken.