ALGEMEEN

De teksten op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Geduld Interventies en Cold Coffee zijn echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

GEEN MEDISCH ADVIES

Geduld Interventies is niet aansprakelijk voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling bij een arts.

EXTERNE LINKS

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan Geduld Interventies worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Geduld Interventies heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten/diensten.

COPYRIGHT

De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik door de bezoeker. De overname van gegevens met als doel het aanleggen van een adressenbestand is niet toegestaan.

Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de op deze website beschikbaar gestelde informatie aan derden is uitsluitend toegestaan na toestemming van Cold Coffee (Intellectuele Eigendom website: ontwerp, websoftware en teksten) en Geduld Interventies (Licentiehouder).

WEBSITE

Als een webpagina, plaatje of e-mail adres het niet doet, dan stellen we dat op prijs dat je dit doorgeeft aan Cold Coffee. Ook voor andere technische problemen kun je e-mailen naar Cold Coffee: info@coldcoffee.nl .

Belangrijk bericht!

Helaas kunnen wij door omstandigheden jouw hulpvraag niet meer zelf in behandeling nemen.

Wij zullen jouw hulpvraag doorzetten naar één van onze zorgcollega’s.

Zij zullen op zeer korte termijn contact met jou opnemen wanneer je onze voicemail inspreekt of een formulier op de website invult.