Corona maatregelen

Laatste update 23 maart 2020

Lieve mensen,

Door de impact wereldwijd van het Coronavirus COVID-19 is het onze top prioriteit dat wij als organisatie onze medewerkers en onze cliënten veilig houden.

Met het oog op de beperkingen gesteld vanuit de overheid wordt het beleid vanuit Geduld Interventies GGZ hierop aangepast. We werken vanuit de zorg en iedereen die in behandeling is; krijgt zorg. Zet je eigen gezondheid voorop en zorg voor jezelf.

Het wordt geadviseerd dat iedereen zich aan de regels van de overheid en het RIVM houdt. Als je symptomen opmerkt van griep of verkoudheid (verhoogde temperatuur, hoesten, kortademig) blijf dan vooral thuis. Meer informatie is beschikbaar op de website: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

Door het Coronavirus COVID-19 is er wereldwijd voor iedereen een heel vervelende situatie ontstaan. Volgens de regels van de overheid, medisch specialisten en het RIVM moet fysiek contact de komende tijd zoveel mogelijk worden vermeden, om iedereen veilig te houden.

Online behandelingen: E-Health

Lees meer over de behandelingen die wij nu online kunnen bieden.
Je kunt je direct aanmelden!


Aanpassing intakeprocedures

Wij dienen onze intakeprocedure aan te passen conform deze regelgeving.

Om je toch van dienst te kunnen zijn, kunnen wij nieuwe cliënten een pre-intake aanbieden. Deze zal telefonisch verlopen. Daarna zal er een overleg plaatsvinden met één van onze verslavingsartsen. Indien zij akkoord geven kunnen wij via E-health dagbehandelingen aanbieden in de vorm van individuele- en groepsgesprekken. Daarvoor gebruiken we Zoom: een gratis programma voor videobellen dat werkt op je telefoon, laptop, tablet of computer. Met Zoom kun je één op één gesprekken voeren, maar ook met een hele groep. Het enige dat jij dan hoeft te doen is te klikken op een linkje dat je van ons krijgt. Je hoeft van tevoren niets te installeren!

Tevens adviseren wij jou om AA/NA meetings te volgen. Ook dit kan online. Klik hiervoor op de link: https://discordapp.com/invite/hDm7khR

Klinische behandelingen

Momenteel bieden wij geen klinische behandelingen aan voor onze cliënten. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.
Wel bieden wij dagbehandelingen “online” aan, bel/mail ons voor meer informatie.
Telefoon: 020 – 45 00 112
E-mail: info@geduldinterventies.nl

Wij hopen dat je begrip hebt voor de ontstane situatie maar wij beloven je dat we alles in het werk zullen stellen om je te kunnen helpen.

Het is nu een hectische periode en hetgeen wat de hoogste prioriteit heeft ben jij. Neem actie en ga triggers en trek uit de weg door de focus te verleggen; start met het lezen van een ( 12-stappen, AA/NA) boek , begin nu met het schrijven van je stappen, mediteer of begin te tekenen. Blijf daarnaast in deze geïsoleerde periode in contact met elkaar (telefonisch / Skype / Whatsapp) en voel je vrij om fellows te bellen.

We wensen iedereen veel sterkte de komende periode!

Hou vol, ook dit gaat weer voorbij!

Vriendelijke groet,

Jim Geduld
Founder

Nieuws

Wij helpen!

Ook jij kan in herstel

Vorige
Op 5 mei zijn wij gesloten
Volgende
Hoe goed is jouw kennis over alcohol?

Belangrijk bericht!

Helaas kunnen wij door omstandigheden jouw hulpvraag niet meer zelf in behandeling nemen.

Wij zullen jouw hulpvraag doorzetten naar één van onze zorgcollega’s.

Zij zullen op zeer korte termijn contact met jou opnemen wanneer je onze voicemail inspreekt of een formulier op de website invult.