Nazorg

Direct na afronding van jouw ambulante of klinische behandeling start je nazorg traject. Dit is een belangrijke periode waarin je de reeds opgedane kennis gaat toepassen in de praktijk. Je kunt voor de duur van 3 maanden blijven rekenen op ondersteuning van Geduld Interventies.

Nazorg duurt minimaal 16 weken. Dan werk je aan je herstel terwijl je gewoon weer thuis woont of in een zogenaamd safehouse verblijft. Nazorg bestaat uit individuele gesprekken en wekelijkse groepssessies. Onderwerpen die tijdens de groepssessies in je nazorgtraject aan bod komen zijn onder andere: sociale contacten, werk en/of studie, financiën, emoties en relaties.

Wij vinden het van groot belang om ook je directe naasten te betrekken bij de behandeling. Zij hebben vaak veel vragen over verslaving en de werking hiervan.

Ondersteuning voor familie

Gedurende en na het verblijf van de verslaafde in onze afkickkliniek bieden wij naasten systeemgesprekken aan met onze therapeuten.

Waarom kiezen voor Geduld Interventies?

  • Korte wachttijden. Snel een afspraak!
  • Persoonlijk advies van Jim Geduld en zijn medisch team
  • Vaste samenwerking met afkickklinieken in Nederland en het buitenland
  • Kleinschalig en op maat. Persoonlijke begeleiding.
  • Vergoeding van jouw zorgverzekering
  • Lage drop-out.
  • Intensieve (na)begeleiding voor verslaafde & familie/naasten

Ieder mens is anders en ieder mens zal op een andere manier aan zijn of haar herstel moeten werken, maar de belangrijkste boodschap is: Behandeling werkt! Geduld interventies hecht veel waarde aan de nazorg en stelt als doel het optimaal begeleiden en ondersteunen van cliënten en hun naasten om terugval tot een minimum te beperken. Afkicken moet je zelf doen maar gelukkig niet alleen.

Wij helpen je van je verslaving af!

Zet vandaag nog de 1e stap en neem contact op of voor advies of meld je aan. Er zijn korte wachttijden voor behandeling.

Heb je vragen?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag verder. Of bel ons: 020 - 45 00 112

Belangrijk bericht!

Helaas kunnen wij door omstandigheden jouw hulpvraag niet meer zelf in behandeling nemen.

Wij zullen jouw hulpvraag doorzetten naar één van onze zorgcollega’s.

Zij zullen op zeer korte termijn contact met jou opnemen wanneer je onze voicemail inspreekt of een formulier op de website invult.