Afkickkliniek in Portugal

Afkicken van jouw verslaving in Portugal, in één van de drie luxe klinieken van Villa Ramadas. Deskundige zorg op het hoogste niveau.

Voordelen afkicken in het buitenland

Herstellen van een verslaving betekent niet alleen een lichamelijke detox maar ook een gedragsverandering. Het is belangrijk tijdens jouw behandeling te ontdekken waarom je gebruikt en bent gaan gebruiken. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals invloed van jouw omgeving of privé situatie. Door even compleet uit jouw vertrouwde omgeving te gaan, kun je jezelf (her)ontdekken zonder afleidingen van 'thuis' of werk.

Onze kliniek in Portugal

Villa Ramadas bestaat uit 3 luxe afkickklinieken. Maar ondanks alle luxe en gemakken zul je hard werken aan jouw herstel. Het is geen vakantie. Je dagen zullen gevuld worden met verschillende groeps- en individuele sessies. Sport en gezond eten staat ook dagelijks op het programma. Maar ook tijd voor rust en echt herstellen van jouw ziekte, de ziekte van verslaving.

Verslavingszorg op maat

De behandeling wordt afgestemd op jouw ziekte van verslaving en behoeften. Wij geloven dat iedereen anders is en elke verslaving zijn unieke kenmerken heeft. Door onze behandeling op elk individu aan te passen, vergroten wij de kans op volledig herstel. Verslaving is de ziekte van terugval, dus zal na jouw behandeling in Portugal een intensief nazorg traject starten.

Lees meer over afkicken in een kliniek: kliniekopname bij verslaving

Wij helpen je van je verslaving af!

Zet vandaag nog de 1e stap en neem contact op of voor advies of meld je aan. Er zijn korte wachttijden voor behandeling.

Heb je vragen?
Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen je graag verder. Of bel ons: 020 - 45 00 112