Behandeling verslaving

GEDULD INTERVENTIES GGZ
Geduld Interventies biedt in intieme en kleinschalige setting haar cliënten een persoonlijke, toegewijde en doelgerichte behandelingen voor verslaving met een zeer hoog slagingspercentage.

Heeft jouw verslaving al voor genoeg ellende gezorgd? Ben je klaar om weer de regie te krijgen over je eigen leven? Geduld Interventies biedt 2 verschillende trajecten:
-Klinische behandeling
-Ambulante behandeling

WERKWIJZE
Onze verslavingsbehandelingen starten met een intake-gesprek door ons medisch team. Het resultaat bepaalt welk traject zal worden gestart.
-De klinische behandeling bestaat uit een interne behandeling van circa 6 weken in onze kliniek in het buitenland. De behandeling bestaat uit groepssessies en individuele gesprekken. De nazorg duurt minimaal 12 weken en bestaat uit individuele gesprekken en wekelijkse groepssessies.
-Onze ambulante behandeling bestaat uit groepssessies en individuele gesprekken en zijn wekelijkse therapieën. De duur van de therapie is afhankelijk van de ernst van de problematiek met een minimum van 12 weken.

VOOR WIE?
Geduld Interventies GGZ behandelt iedereen vanaf 18 jaar met een verslavingsprobleem en een geldige zorgverzekering.

KOSTEN?
Voor de zorg van Geduld Interventies GGZ ben je wettelijk verzekerd via de verplichte Basisverzekering (let op: het eigen risico kan belast worden door de zorgverzekeraar). De behandeling wordt volledig vergoed. Ticket, borg en zakgeld zijn voor eigen rekening

Sterke punten van Geduld Interventies GGZ:

  • Cliënten waarderen onze behandeling met een 8.7
  • Korte wachttijden. Snel een afspraak
  • Persoonlijk advies van Jim Geduld en zijn medisch team
  • Vaste samenwerking met kliniek in  Portugal
  • Kleinschalig en op maat
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Lage drop-out
  • Intensieve (na)begeleiding voor verslaafde & familie/naasten

WELKE SOORTEN VERSLAVINGEN
Alle middelenverslavingen.
Alcohol Seks
Cocaïne Gamen
Speed Gokken
Wiet/cannabis/hasj
GHB
Heroine

Gokken, gamen en seks uitsluitend icm middelengebruik

Behandeling verslaving

Geduld Interventies biedt hulp bij verslaving. Wij staan voor een persoonlijke en effectieve aanpak van begin tot eind waarbij ook de direct betrokkenen, de familie, de juiste begeleiding krijgt welke vaak broodnodig is om al die oude ingewortelde patronen te doorbreken en duurzaamheid van herstel een serieuze kans te geven.

Ben je zelf verslaafd of ben je familie/naasten van een verslaafde? Zet vandaag nog de 1e stap! Neem contact op of voor advies of meld je aan. Tel 020-4500 112

[contact-form-7 id=”35″]

Geen wachttijd voor een intake afspraak

Meld je hier aan OF BEL 020-4500112
Call Now Button