Basis Psycholoog

GEDULD INTERVENTIES GGZ zoekt een Basis Psycholoog om ons team te versterken.

Geduld Interventies gelooft dat binnen de setting van een ambulante behandeling een belangrijke onderscheidende meerwaarde gerealiseerd kan worden en biedt een succesvol kostenefficiënt ambulant alternatief voor klinische behandelingen. Het onmiddellijk een appèl laten doen op de autonomie, de zelfredzaamheid en de eigen verantwoordelijkheid van de cliënt betekent dat we diezelfde cliënt werkelijk serieus nemen, niet alleen in zijn wens naar herstel maar vooral in zijn mens-zijn.

Dit vertaalt zich in drie kernwaarden binnen onze organisatie: persoonlijk, toegewijd en doelgericht. We hebben behandellocaties binnen en buiten Nederland waar voornamelijk behandelaars en hoofdbehandelaars werkzaam zijn. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een professionele, informele sfeer, korte lijnen, veel dynamiek en veel diversiteit. Momenteel zoeken we een basis-psycholoog die eventueel bereid is om ook tijdelijk in onze kliniek in de UK gestationeerd zal zijn. We zijn voor deze vacature op zoek naar een Basispsycholoog die beschikt over:

• Een afgeronde universitaire opleiding tot psycholoog met aantekening diagnostiek
• Interesse eventueel ervaring in de verslavingszorg
• Een zelfstandige en pro-actieve instelling
• Een cliëntgerichte attitude en teamspirit
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zowel in Nederlands als Engels

Wij bieden:
Wij bieden een afwisselende en dynamische functie in een sfeervol team met enthousiaste en bevlogen collega’s. Het gaat om een veelzijdige en verantwoordelijke uitdaging binnen een informele en servicegerichte omgeving. Wij bieden een prima salaris en doorgroeimogelijkheden binnen de GGZ.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, flexibel en per direct beschikbaar ?

Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar jim@geduldinterventies.nl. Of bel ons en vraag naar Jim Geduld 020-450 0112

Geen wachttijd voor een intake afspraak

Meld je hier aan OF BEL 020-4500112
Call Now Button