Afkicken wiet

   Geen wachttijden
   Jim Geduld ervaringsdeskundige
   Zorgverzekering vergoed
   Kliniek in Engeland

Afkicken wiet

Heb jij een probleem met wiet? Dan herken je dit ongetwijfeld; ontspannen en in een roes zijn. Wiet nodig hebben om te ontspannen, afspraken niet nakomen, je eenzaam voelen,  vroeg beginnen met blowen, je korte termijn geheugen heeft gaten, mogelijk evenwicht- of concentratiestoornissen teleurstelling van je geliefden. En nog wel 100 andere vervelende situaties die wietverslaving veroorzaken. Maar ook spijt, want dat heb je. Je had jezelf immers beloofd te minderen. Voor de zoveelste keer.

Een wietverslaving kan erfelijk zijn, maar kan ook ontstaan onder druk van de omgeving of door bepaalde gebeurtenissen. Er zijn veel verschillende soorten van verslaving.

Is het nu echt genoeg geweest, ben je er klaar mee? Wil je echt afkicken van de wiet; no more joints? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Hulp bij stoppen met wiet

Geduld Interventies helpt mensen af te kicken van wiet en weer een leven op te bouwen. Dat zal niet zonder slag of stoot gaan.  Het erkennen van je wietverslaving is een belangrijke stap in het proces. Vervolgens gaan we samen met jou en je familie een traject in waarbij je intensieve begeleiding krijgt om van de wiet af te kicken. Je zal een interne therapie van circa 6 weken volgen in onze kliniek, Broadway Lodge in Engeland. De therapie bestaat uit meerdere groepssessies per dag en bijna dagelijkse individuele therapie. Nazorg duurt minimaal 12 weken. Dan werk je aan je herstel terwijl je gewoon weer thuis woont of in een zogenaamd safehouse verblijft. Nazorg bestaat uit individuele gesprekken en wekelijkse groepssessies. Onderwerpen die tijdens de groepssessies in je nazorgtraject aan bod komen zijn onder andere: sociale contacten, werk en/of studie, financiën, emoties en relaties

Wij vinden het van groot belang om ook je directe naasten te betrekken bij de behandeling. Zij hebben vaak veel vragen over verslaving en de werking hiervan.

Tijdens familieavonden en individuele gesprekken helpen we familie, partners of vrienden om o.a. de verslaving en de effecten hiervan beter te begrijpen. Deze therapie heeft als doel het ondersteunen in het doorbreken van ongezonde patronen en het creëren van gezonde relaties.

Onze behandelingen in Broadway Lodge zijn heel intensief, persoonlijk, op maat en daardoor zeer effectief. Het terugval percentage blijft hierdoor laag. De zorgverzekering vergoedt onze behandelingen

Sterke punten van Geduld Interventies GGZ:

  • Géén wachttijden. Snel een afspraak
  • Persoonlijk advies van Jim Geduld en zijn medisch team
  • Vaste samenwerking met kliniek in Engeland Broadway Lodge
  • Kleinschalig en op maat
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Lage drop-out
  • Intensieve (na)begeleiding voor verslaafde & familie/naasten

Afkicken wiet

Ieder mens is anders en ieder mens zal op een andere manier aan zijn of haar herstel moeten werken, maar de belangrijkste boodschap is: Behandeling werkt. Wij helpen je van je wietverslaving af! Zet vandaag nog de 1e stap! Neem contact op of voor advies of meld je aan. Er zijn geen wachttijden voor opname in onze kliniek.

Bel: +31 (0)20 4500112 of vraag om informatie via ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact op

Direct een intake voor opname in een kliniek?

Contactformulier of BEL 020-4500112