Afkicken van coke

Wil jij dat iemand in jouw omgeving afkickt van coke of ben je zelf verslaafd aan coke? Dan herken je dit ongetwijfeld. Bruisen van de energie, veel praten maar slecht luisteren, veel naar het toilet, vaak veel alcohol drinken, rusteloos zijn, strak staan(onbewust bekken trekken), mager zijn, afspraken niet nakomen, het opstapelen van problemen, liegen, bedriegen, manipuleren en oneindig veel smoesjes. Altijd weer smoesjes om vervolgens toch weer te gebruiken.

Ieder mens is anders en ieder mens zal op een andere manier aan zijn of haar herstel moeten werken, maar de belangrijkste boodschap is: behandeling werkt. Wij helpen je definitief af te kicken van de coke! Het vergt moed om toe te geven dat er sprake is van verslaving, maar nog veel meer kracht en doorzettingsvermogen om de verslaving te overwinnen. Ben jij cocaïneverslaafd, pak dan alle hulp die je kan krijgen met beide handen aan.

Neem contact met ons op voor advies vraag of vul het formulier in. Zet vandaag nog de 1e stap!  Er zijn slechts korte wachttijden voor een intake gesprek. Bel: +31 (0)20 4500112

Cocaine Drugsverslaafd Verslaafd
Vorige
Minderen of stoppen met drinken
Volgende
Sonja van der Wal in herstel