Afkicken Heroïne

   Geen wachttijden
   Jim Geduld ervaringsdeskundige
   Zorgverzekering vergoed
   Kliniek in Engeland

Afkicken van Heroïne

Ben jij of is jouw naaste verslaafd aan de Heroïne? Dan herken je dit ongetwijfeld.  Psychische klachten, problemen met je gezondheid, met werk, geld en op sociaal vlak. Je kunt eigenlijk niet meer functioneren, alles draait om de heroïne. Spoortekenen, zoals littekens, korstjes en naaldwonden,  gedesoriënteerd gedrag, een oppervlakkige ademhaling, onverzorgd uiterlijk, verlies van eetlust. En nog wel 100 andere kenmerken die heroïne veroorzaken. Maar ook spijt, want dat heb je wel.  Je had jezelf en jouw naasten immers beloofd te minderen. Voor de zoveelste keer.

Een verslaving kan erfelijk zijn, maar kan ook ontstaan onder druk van de omgeving of door bepaalde gebeurtenissen. Er zijn veel verschillende soorten van verslaving.

Is het nu echt genoeg geweest, ben je er klaar mee? Wil je echt; stoppen met chinesen, spuiten of heroïne in een sigaret roken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Hulp bij afkicken heroïne

Geduld Interventies helpt mensen met een heroïneverslaving af te kicken en weer een leven op te bouwen. Dat zal niet zonder slag of stoot gaan.  Het erkennen van je verslaving is een belangrijke stap in het proces. Vervolgens gaan we samen met jou en je familie een traject in waarbij je intensieve begeleiding krijgt om van af te kicken. Je zal een interne therapie van circa 6 weken volgen in onze kliniek, Broadway Lodge in Engeland. De therapie bestaat uit meerdere groepssessies per dag en bijna dagelijkse individuele therapie. Nazorg duurt minimaal 12 weken. Dan werk je aan je herstel terwijl je gewoon weer thuis woont of in een zogenaamd ‘safehouse’ verblijft. Nazorg bestaat uit individuele gesprekken en wekelijkse groepssessies. Onderwerpen die tijdens de groepssessies in je nazorgtraject aan bod komen zijn onder andere: sociale contacten, werk en/of studie, financiën, emoties en relaties

Systeemtherapie

Wij vinden het van groot belang om ook je directe naasten(partners, familie, vrienden) te betrekken bij de behandeling. Zij hebben vaak veel vragen over heroïneverslaving en de werking hiervan.

Tijdens familieavonden en individuele gesprekken helpen we familie, partners of vrienden om o.a. de verslaving en de effecten hiervan beter te begrijpen. Deze therapie heeft als doel het ondersteunen in het doorbreken van ongezonde patronen en het creëren van gezonde relaties.

Onze behandelingen in Broadway Lodge zijn heel intensief, persoonlijk, op maat en daardoor zeer effectief. Het terugval percentage blijft hierdoor laag. De zorgverzekering vergoedt onze behandelingen

Sterke punten van Geduld Interventies GGZ:

  • Géén wachttijden. Snel een afspraak
  • Persoonlijk advies van Jim Geduld en zijn medisch team
  • Vaste samenwerking met kliniek in Engeland Broadway Lodge
  • Kleinschalig en op maat
  • 100% vergoeding zorgverzekering
  • Lage drop-out
  • Intensieve (na)begeleiding voor verslaafde & familie/naasten

Ieder mens is anders en ieder mens zal op een andere manier aan zijn of haar herstel moeten werken, maar de belangrijkste boodschap is: Behandeling werkt. Wij helpen je definitief te stoppen met heroïne! Zet vandaag nog de 1e stap! Neem contact op of voor advies of meld je aan. Er zijn geen wachttijden voor opname in onze kliniek.

Bel: +31 (0)20 4500112 of vraag om informatie met ons formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact op

Direct een intake voor opname in een kliniek?

Contactformulier of BEL 020-4500112