Afkicken GHB

Het gebruik van GHB  geeft een euforisch gevoel. Al je zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je wordt er ontspannen, zelfverzekerd en super sociaal van. Het gebruik van GHB is hemels en juist dat maakt het zo verslavend. Want wie wil er nou niet zo ontspannen door het leven gaan? Bovendien is GHB goedkoop, makkelijk te verkrijgen, makkelijk te verbergen (ziet eruit als water) en je houdt er geen kater aan over.

Het gevaarlijke is echter dat je heel snel in een vicieuze cirkel terechtkomt. Op het moment dat je je slecht of onzeker voelt, neem je een buisje en dan is alles in een mum van tijd weer goed. Deze cirkel is heel moeilijk te doorbreken, want op het moment dat je er mee wilt stoppen, is het vaak al te laat en ben je verslaafd.

Afkicken GHB
De lichamelijke afkick van GHB is zeer heftig en lijkt op de zware afkick van alcohol. In ernstige gevallen kunnen levensbedreigende situaties ontstaan. Bij een lichamelijke verslaving aan GHB is medische hulp bij het afkicken noodzakelijk.

Geduld Interventies GGZ biedt hulp bij GHB-verslaving. Wij staan voor een verantwoorde en effectieve aanpak van begin tot eind onder begeleiding van een medisch team.

Onze behandelingen in onze kliniek Broadway Lodge in Engeland zijn heel intensief, persoonlijk en daardoor zeer effectief. Het terugval percentage blijft hierdoor laag. De zorgverzekering vergoedt onze behandelingen

Sterke punten van Geduld Interventies GGZ:

  • Géén wachttijden. Snel een afspraak
  • Persoonlijk advies van Jim Geduld en zijn medisch team
  • Eigen kliniek in Engeland Broadway Lodge
  • Kleinschalig en op maat
  • 100% vergoeding zorgverzekering
  • Lage drop-out
  • Intensieve (na)begeleiding voor verslaafde & familie/naasten

Ieder mens is anders en ieder mens zal op een andere manier aan zijn of haar herstel moeten werken, maar de belangrijkste boodschap is: Behandeling werkt. Wij helpen je definitief te stoppen met GHB! Zet vandaag nog de 1e stap! Neem contact op of voor advies of meld je aan. Er zijn geen wachttijden voor opname in onze kliniek.

Bel: +31 (0)20 4500112 of vraag om informatie  via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact op

GHB Verslaafd
Vorige
Vacatures vrij
Volgende
Feiten alcoholgebruik