Afkicken coke

Afkicken van Coke

Wil jij of  iemand in jouw omgeving afkicken van coke? Dan herken je dit ongetwijfeld. Bruisen van de energie, veel praten maar slecht luisteren, veel naar het toilet, vaak veel alcohol drinken, rusteloos zijn, strak staan(onbewust bekken trekken), mager zijn, afspraken niet nakomen, opstapelen van problemen, liegen, bedriegen, manipuleren en oneindig veel smoesjes. Altijd weer smoesjes om vervolgens toch weer te gebruiken.

Bij veel en frequent gebruik is er steeds meer cocaïne nodig om het gewenste effect te blijven behalen; het begin van een duur, eenzaam en desastreus aftakel proces zie je ontstaan wanneer coke gebruiken belangrijker wordt dan al het andere in de wereld.

Regelmatig coke gebruiken is een dure hobby. Regelmatig gebruik slaat al snel om in verslaving.  Psychische klachten, problemen met je gezondheid, met werk, geld en op sociaal vlak. Spoortekenen, zoals bloedende neus, korstjes en gedesoriënteerd gedrag, een oppervlakkige ademhaling. En nog wel 100 andere kenmerken die cocaïne veroorzaken. Maar ook spijt, want dat heb je wel. Je had jezelf en jouw naasten immers beloofd te stoppen met coke en al het andere. Voor de zoveelste keer.

Een verslaving kan erfelijk zijn, maar kan ook ontstaan onder druk van de omgeving of door bepaalde gebeurtenissen. Er zijn veel verschillende soorten van verslaving.

Hulp bij afkicken coke
Geduld Interventies helpt mensen met een cocaïneverslaving af te kicken en weer een leven op te bouwen. Dat zal niet zonder slag of stoot gaan.  Het erkennen van je verslaving is een belangrijke stap in het proces. Vervolgens gaan we samen met jou en je familie een traject in waarbij je intensieve begeleiding krijgt om van af te kicken. Je zal een interne therapie van circa 6 weken volgen in onze kliniek in Portugal. De therapie bestaat uit meerdere groepssessies per dag en bijna dagelijkse individuele therapie. Nazorg duurt minimaal 12 weken. Dan werk je aan je herstel terwijl je gewoon weer thuis woont of in een zogenaamd ‘safehouse’ verblijft. Nazorg bestaat uit individuele gesprekken en wekelijkse groepssessies. Onderwerpen die tijdens de groepssessies in je nazorgtraject aan bod komen zijn onder andere: sociale contacten, werk en/of studie, financiën, emoties en relaties

Sterke punten van Geduld Interventies GGZ:

  • Korte wachttijden. Snel een afspraak
  • Persoonlijk advies van Jim Geduld en zijn medisch team
  • Vaste samenwerking met kliniek in Portugal
  • Kleinschalig en op maat
  • 100% vergoeding zorgverzekering
  • Lage drop-out
  • Intensieve (na)begeleiding voor verslaafde

Ieder mens is anders en ieder mens zal op een andere manier aan zijn of haar herstel moeten werken, maar de belangrijkste boodschap is: behandeling werkt. Wij helpen je definitief af te kicken van de coke! Het vergt moed om toe te geven dat er sprake is van verslaving, maar nog veel meer kracht en doorzettingsvermogen om de verslaving te overwinnen.
Ben jij cocaïneverslaafd, pak dan alle hulp die je kan krijgen met beide handen aan.

Neem contact met ons op voor advies vraag of vul het formulier in. Zet vandaag nog de 1e stap!  Er zijn slechts korte wachttijden voor een intake gesprek. Bel: +31 (0)20 4500112

[contact-form-7 id=”35″]

Geen wachttijd voor een intake afspraak

Meld je hier aan OF BEL 020-4500112
Call Now Button