AFKICKEN ALCOHOL

Afkicken alcohol

Heb jij een probleem met alcohol? Dan herken je dit ongetwijfeld; stiekem drinken, niet scherp zijn, een kort lontje hebben, vroeg beginnen met een slok, je handen trillen, zwarte gaten in je herinnering, teleurstelling van je geliefden. En nog wel 100 andere vervelende situaties die alcoholisme veroorzaken. Maar ook spijt, want dat heb je. Je had jezelf immers beloofd te minderen. Voor de zoveelste keer. Afkicken alcohol is geen makkie

Een alcoholverslaving kan erfelijk zijn, maar kan ook ontstaan onder druk van de omgeving of door bepaalde gebeurtenissen. Er zijn veel verschillende soorten van verslaving.

Is het nu echt genoeg geweest, ben je er klaar mee? Wil je echt de drank gaan laten staan; afkicken van alcohol? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Is een spoedopname alcohol noodzaak? Neem dan direct contact op!

Hulp bij stoppen met alcohol

Geduld Interventies helpt mensen met een alcoholverslaving weer een leven op te bouwen. Dat zal niet zonder slag of stoot gaan.  Het erkennen van je alcoholverslaving is een belangrijke stap in het proces. Vervolgens gaan we samen met jou en je familie een traject in waarbij je intensieve begeleiding krijgt om van de alcohol af te kicken. Je zal een interne therapie van circa 6 weken volgen in onze kliniek.  De therapie bestaat uit meerdere groepssessies per dag en bijna dagelijkse individuele therapie. Nazorg duurt minimaal 12 weken. Dan werk je aan je herstel terwijl je gewoon weer thuis woont of in een zogenaamd safehouse verblijft. Nazorg bestaat uit individuele gesprekken en wekelijkse groepssessies. Onderwerpen die tijdens de groepssessies in je nazorgtraject aan bod komen zijn onder andere: sociale contacten, werk en/of studie, financiën, emoties en relaties

Familie, vrienden en naasten

Wij vinden het van groot belang om ook je directe naasten te betrekken bij de behandeling. Zij hebben vaak veel vragen over verslaving en de werking hiervan.

Met individuele gesprekken helpen we familie, partners of vrienden om o.a. de verslaving en de effecten hiervan beter te begrijpen. Deze gesprekken hebben als doel het ondersteunen in het doorbreken van ongezonde patronen en het creëren van gezonde relaties.

Onze behandelingen zijn heel intensief en op maat en daardoor zeer effectief. Het terugval percentage blijft hierdoor laag. De zorgverzekering vergoedt onze behandelingen.

Sterke punten van Geduld Interventies GGZ:

  • Cliënten waarderen onze behandeling met een 8.7
  • Korte wachttijden. Snel een afspraak
  • Afkicken alcohol. Stop vandaag met onze hulp
  • Persoonlijk advies van Jim Geduld en zijn medisch team
  • Vaste samenwerking met kliniek in Portugal
  • Kleinschalig en op maat
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Lage drop-out
  • Intensieve nazorg

Afkicken alcohol

Ieder mens is anders en ieder mens zal op een andere manier aan zijn of haar herstel moeten werken, maar de belangrijkste boodschap is: behandeling werkt. Wij helpen je van je alcoholverslaving af! Zet vandaag nog de 1e stap! Neem contact op of voor advies of meld je aan. Er zijn korte wachttijden voor opname in onze kliniek.

Bel: +31 (0)20 4500112 of vraag om informatie via ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Geen wachttijd voor een intake afspraak

Meld je hier aan OF BEL 020-4500112
Call Now Button