Acute opname afkickkliniek

Ben jij of is jouw naaste verslaafd en is een acute opname in een afkickkliniek echt nodig? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Psychische klachten, problemen met je gezondheid, met werk, geld en op sociaal vlak. Je kunt eigenlijk niet meer functioneren, alles draait om de drugs. Gedesoriënteerd gedrag, een oppervlakkige ademhaling, zweten, trillen, in paniek raken of angstig zijn, onverzorgd uiterlijk, verlies van eetlust. En nog wel 100 andere kenmerken die een verslaving veroorzaken. Maar ook spijt en schuldgevoel, want dat heb je wel.  Je had jezelf en jouw naasten immers beloofd te minderen. Voor de zoveelste keer.

Een alcohol of drugsverslaving kan erfelijk zijn, maar kan ook ontstaan onder druk van de omgeving of door bepaalde gebeurtenissen. Er zijn veel verschillende soorten van verslaving.

Is het nu echt genoeg geweest, ben je er klaar mee? Wil je echt de drank/drugs laten staan; dan is een acute opname in een afkickkliniek een eerste stap

Acute opname afkickkliniek
Geduld Interventies helpt mensen met een verslaving af te kicken en weer een leven op te bouwen. Dat zal niet zonder slag of stoot gaan.  Het erkennen van je verslaving is een belangrijke stap in het proces. Vervolgens gaan we samen met jou en je familie een traject in waarbij je intensieve begeleiding krijgt om van af te kicken. Je zal een interne therapie van circa 6 weken volgen in onze kliniek in het buitenland. De therapie bestaat uit meerdere groepssessies per dag en bijna dagelijkse individuele therapie. Nazorg duurt minimaal 12 weken. Dan werk je aan je herstel terwijl je gewoon weer thuis woont of in een zogenaamd ‘safehouse’ verblijft. Nazorg bestaat uit individuele gesprekken en wekelijkse groepssessies. Onderwerpen die tijdens de groepssessies in je nazorgtraject aan bod komen zijn onder andere: sociale contacten, werk en/of studie, financiën, emoties en relaties

Familie, vrienden en naasten

Wij vinden het van groot belang om ook je directe naasten te betrekken bij de behandeling. Zij hebben vaak veel vragen over verslaving en de werking hiervan.

Met individuele gesprekken helpen we familie, partners of vrienden om o.a. de verslaving en de effecten hiervan beter te begrijpen. Deze gesprekken hebben als doel het ondersteunen in het doorbreken van ongezonde patronen en het creëren van gezonde relaties.

Onze behandelingen zijn heel intensief en op maat en daardoor zeer effectief. Het terugval percentage blijft hierdoor laag. De zorgverzekering vergoedt onze behandelingen.

Sterke punten van Geduld Interventies GGZ:

  • Cliënten waarderen onze behandeling met een 8.7
  • Korte wachttijden. Snel een afspraak
  • Persoonlijk advies van Jim Geduld en zijn medisch team
  • Vaste samenwerking met kliniek in het buitenland
  • Kleinschalig en op maat
  • 100% vergoeding zorgverzekering
  • Lage drop-out
  • Intensieve nazorg

KOSTEN?
Voor de zorg van Geduld Interventies GGZ ben je wettelijk verzekerd via de verplichte Basisverzekering (let op: het eigen risico kan belast worden door de zorgverzekeraar). De behandeling wordt volledig vergoed. Ticket, borg en zakgeld zijn voor eigen rekening

Behandeling in een afkickkliniek
Ieder mens is anders en ieder mens zal op een andere manier aan zijn of haar herstel moeten werken, maar de belangrijkste boodschap is: behandeling werkt. Wij helpen je definitief te stoppen met jouw verslaving! Zet vandaag nog de 1e stap! Neem contact op of voor advies of meld je aan. Er zijn korte wachttijden voor acute opname in onze afkickkliniek.

Bel: +31 (0)20 4500112 of vraag om informatie via ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact op

Geen wachttijd voor een intake afspraak

Meld je hier aan OF BEL 020-4500112
Call Now Button