"Een professionele
interventie opent de ogen
van een geliefde die
kampt met een verslaving"

Jim Geduld

020-4500112

Interventionist

|

"Het was zwaar,
maar het was nodig"

Pascal

020-4500112

3 maanden zonder drank

|

"Ik heb mijn leven weer terug"

Yara

020-4500112

6 maanden zonder drugs

|

"Ik ben dankbaar,
ik kan weer lachen"

Peter

020-4500112

4 maanden zonder drugs

|

"Ik ben Geduld interventies vreselijk dankbaar"

Daphne

020-4500112

2 maanden zonder drugs

|

Stoppen doe je zelf, maar je hoeft het nooit alleen te doen !

Stoppen doe je zelf, maar je hoeft het nooit alleen te doen !

why1why

Maak nu een afspraak: 020-4500112

Geduld Interventies GGZ is een professionele verslavingskliniek. Wij weten als geen ander wat verslaving met jou en je familie kan doen. Onder begeleiding een dierbare bewust maken van zijn verslaving? Een interventie van Jim Geduld opent de ogen. Neem vandaag nog contact met ons op!

stap2astap2

Kom naar de intake afspraak

De intake bestaat uit een gesprek met onze ervaringsdeskundige Jim Geduld®. Op dezelfde dag vindt er een psychologisch onderzoek en een psychiatrisch en somatisch onderzoek plaats met onze psycholoog en psychiater. Hierna zal een kort overleg plaatsvinden waarna wij we samen bepalen welke behandeling het beste bij jou past. Met als doel duurzaam herstel.
Geduld Interventies GGZ is een professionele verslavingsinstelling. Ieder mens is anders en ieder mens zal op een andere manier aan zijn of haar herstel moeten werken, maar de belangrijkste boodschap is: Behandeling werkt.

stap3astap3

Wij starten samen de behandeling

Wij hebben op dit moment geen wachttijd, dit betekent dat de behandeling vrij snel van start kan gaan. Het intensieve klinisch behandelprogramma onderga je in één van onze vaste partnerklinieken in het buitenland en duurt gemiddeld 6 weken. In sommige situaties is het noodzakelijk om voor de behandeling in de kliniek eerst te ontgiften (detoxificeren). Door onze intensieve en persoonlijke aanpak om cliënten eerst buiten hun vertrouwde omgeving klinisch te behandelen, direct gevolgd door een intensief ambulant vervolgtraject van minimaal 12 weken, is bewezen dat de terugval tot een minimum wordt beperkt.

Geduld Interventies GGZ biedt direct hulp bij verslaving

Wij geloven dat verslaving een ziekte is, een chronische- , progressieve- aandoening van de hersenen, die met succes kan worden behandeld. Drugsverslaving komt voor in alle lagen van de bevolking. Uit eigen ervaring en de ruim 40 jaar ervaring van onze collega’s weten wij dat lange termijn herstel zeker haalbaar is.

Een verslaving kan erfelijk zijn, maar kan ook ontstaan onder druk van de omgeving of door bepaalde gebeurtenissen. Er zijn veel verschillende soorten van verslaving.

Geduld Interventies biedt hulp bij verslaving. Wij staan voor een persoonlijke en effectieve aanpak van begin tot eind waarbij ook de direct betrokkenen, de familie, de juiste begeleiding krijgt welke vaak broodnodig is om al die oude ingewortelde patronen te doorbreken en duurzaamheid van herstel een serieuze kans te geven.

Interventie bij verslaving. Een interventie van Jim Geduld bestaat uit 4 stappen. Onder begeleiding een persoon bewust maken van zijn verslaving is de 1e stap. Jim Geduld adviseert en begeleidt families gedurende het hele traject.
Lees meer 

Onze behandelingen zijn heel intensief, persoonlijk en daardoor zeer effectief. Het terugval percentage is laag. De zorgverzekering vergoedt onze behandelingen

Ben je zelf verslaafd of ben je familie/naasten van een verslaafde? Zet vandaag nog de 1e stap naar een nieuw leven! Is Interventie nodig om de ogen te openen? Neem contact op of voor advies of meld je aan. De wachttijden voor opname in onze kliniek of een persoonlijke interventie zijn zeer kort.

Ervaringen

Donderdag 13 oktober 2017 ontwaakte ik na de zoveelste periode van fysieke afwezigheid (dissociatie) naast een halve fles rosé en een aantal lege flessen. Normaliter dronk meer met mate of gewoon niet. Mijn vriendin was het ook zat en vond dat ik er nu iets aan moest doen. Duf, brak, nee gewoon verrot zocht ik op het internet en kwam in eerste instantie tot mogelijke hulpvormen die voor mij niet of slechts tijdelijk werken. Ambulante therapieën, online hulp, AA, psychotherapie, EMDR enzovoorts heb ik in deze bijna 60 jaar van mijn leven al gevolgd om uit mijn psychische problemen te komen en te blijven.


Lees verder “Rob”

Rob

Ik ben Geduld interventies vreselijk dankbaar! 8 weken geleden had ik geen leven meer. Na een snelle intake met dank aan Jim zat ik in een… Lees verder “Rachel”

Rachel

Vooraf had ik graag meer info ontvangen m.b.t. wat mij te wachten stond in Broadway lodge. Zeer bewogen counselers en heeft mijn leven compleet verandert. Voel… Lees verder “Mar”

Mar

Nieuws

Symposium do 11 juli

Wij zijn druk de uitnodigingen voor ons mini-symposium aan het vouwen! Donderdag 11 juli van 15:00 – 17:00 een gratis mini-symposium hier bij ons in deLees verder “Symposium do 11 juli”

Hemelvaart 2019 gesloten

As donderdag 30 mei is Geduld Interventies GGZ gesloten. Vrijdag 31 mei zijn we open!

Alcohol en kanker

Alcohol verhoogt kans op kanker Dat een te veel aan alcohol puur vergif voor je lichaam is, blijkt wel uit het feit dat het de kansLees verder “Alcohol en kanker”

Verslaafd aan medicijnen

Een medicijnverslaving sluipt er meestal langzaam in. Bij stress, (chronische) pijn, slecht slapen of een vorm van depressie gaat men met klachten naar de huisarts enLees verder “Verslaafd aan medicijnen”

Geen wachttijd voor een intake afspraak

Meld je hier aan OF BEL 020-4500112
Call Now Button