2 Vacatures Psychiater en een verslavingsarts

Per direct 2 Vacatures: psychiater en een verslavingsarts: 16 uur (arbeidsovereenkomst of ZZP)

Per direct zijn wij op zoek naar een gedreven psychiater en een verslavingsarts die een nieuwe ervaring op wil doen bij “de expert” op het gebied van verslaving. Wanneer jij toe bent aan die stap in je loopbaan, solliciteer dan en neem direct contact met ons op. We maken graag kennis met je!

Over ons:

Geduld Interventies GGZ is een officieel WTZi-geregistreerd en erkende zorginstelling welke met een multidisciplinair medisch zorgteam zich ten doel heeft gesteld om niet alleen de patiënten hun verslavingspatroon te helpen doorbreken maar ook het systeem de benodigde therapeutische ondersteuning te bieden, vaak de familie, die dit patroon vaak onbewust in stand houdt.

Geduld Interventies GGZ is een specialistische GGZ-instelling met een specifieke deskundigheid in het behandelen van bijna alle voorkomende vormen van verslavingen en de onderliggende psychische problematiek. Met name de onderliggende problematiek wordt bij veel instellingen onderschat en wordt bij Geduld Interventies GGZ juist zeer intensief behandeld zodat de behoefte aan  “vluchten” verdwijnt. Hierdoor komt duurzaam herstel onomstotelijk op de eerste plaats. Behandeling kan zowel klinisch als ambulant. Een multidisciplinair team van zorgprofessionals vormt hiertoe een zeer grote bijdrage in effectieve zorg.

Daarom is Geduld Interventies GGZ de specialist in verslavingszorg. Wij richten ons op het voorkomen en behandelen van diverse verslavingen met de daarbij onderliggende psychische problematiek wat zal resulteren in een blijvende verbetering van de kwaliteit van ieders leven.

Onze partnerkliniek in Portugal is zeer succesvol in het behandelen van vele verslavingsvormen vanuit een medisch, multi-therapeutisch en disciplinair perspectief. Ook hier zorgt een multidisciplinair team van psychiaters, verpleegkundigen, artsen, maatschappelijk werkers en universitair opgeleide ervaringsdeskundige counselors ervoor dat de patiënt altijd centraal staat en blijvend herstel mede door continue participatie in de zelfhulpgroepen op de eerste plaats blijft staan.


Wat ga je doen

 Je bent actief betrokken bij de diagnostiek, indicatie, behandeling en behandelevaluatie van cliënten met verslavings- en psychiatrische problematiek. Je bent hoofdbehandelaar en hebt zodoende een cruciale rol als behandelverantwoordelijke in het zorgtraject van de cliënt. Je bent lid van multidisciplinaire teams waar ook (klinisch)psychologen, verpleegkundigen, casemanagers e.a. aan deelnemen. Je participeert in samenwerkingsverbanden met GGZ-partners. In overleg geven wij graag verder vorm aan jouw takenpakket. Het betreft werkzaamheden in Amsterdam.

 

Wat verwachten we van je

 Wij zoeken een enthousiaste en gedreven BIG geregistreerde verslavingsarts en psychiater met affiniteit en ervaring voor de problematiek van cliënten met (langdurige) verslavings- en psychiatrische klachten. Je bent betrokken bij het team en draagt bij aan de ontwikkeling van het behandelaanbod. Dit doe je inspirerend en deskundig, flexibel en met plezier. Je bent op samenwerking gericht en staat open voor innovatie.
Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Wat bieden we je

 Een arbeidsovereenkomst of ZZP – in huurovereenkomst van minimaal 8 uur en maximaal 16 uur per week is mogelijk. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO GGZ. Geduld Interventies heeft een informele sfeer en is gericht op herstel en samenwerken.

 

Voor nadere informatie en een vertrouwelijk en oriënterend gesprek kun je contact opnemen met Sheila Gopie (manager bedrijfsvoering) of Jim Geduld (algemeen directeur). Telefonisch zijn wij bereikbaar op 020-4500112 en per email via sheila@geduldinterventies.nl

Geen onderdeel van een categorie Vacatures
Vorige
Interventie bij verslaving
Volgende
Een verslaafde herkennen